Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Utmana Backen

Nyheter

2022-09-09
Varje månad fram till starten av John Bauer Trail Run lottar vi ut en startplats i loppet bland de som klarat av att "Utmana backen".
 
2022-07-08
Drygt tre månader kvar till årets John Bauer Trail Run och återigen öppnar vi upp för chansen att vinna en startplats genom att klara att "Utmana backen".
 
2021-09-13
Augusti månads vinnare av en startplats till årets John Bauer Trail Run blev Marcus Gullander som klarat av att "Utmana backen".
 
2021-08-18
Nu har vi lottat ut den första startplatsen till årets John Bauer Trail Run. Detta bland de som klarat att "Utmana backen" under juli månad.
 
2021-06-13
Nu finns chansen att vinna en startplats till årets John Bauer Trail Run

Vad är detta?

Slalombacken vid IKHP-stugan, med namnet Strutsabacken, är ett välkänt träningsområde för många. Den används flitigt för skidgång under sommarmånaderna och för alla som springer John Bauer trail Run så är den ett fruktat slut på både 10-km och 18-km banan.

Nu har vi skapat en utmaning för den som vill träna inför årets John Bauer trail run eller bara för den som vill få ett mål med träningen i största allmänhet. Ni läser mer om ur utmaningen går till under "Om Utmana backen".

För varje gång man gör utmaningen så får man en lott. Den 30 juni, 31 juli, 31 augusti och 30 september i år lottar vi ut 1 startplatser till årets John Bauer Trail Run bland de som klarat utmaningen. 

Sponsorer John Bauer Trail Run